Locale Altele
Sambata, 4 Aprilie 2020
Sam, 4 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primarul a audiat 50 de persoane
Primăria Satu Mare  - Marti, 30 Octombrie 2012

Primarul municipiului Satu Mare dr. Coica Costel Dorel a ţinut audienţe  la începutul acestei săptămâni. Astfel, luni au fost programate un număr de 50 de persoane care i-au cerut sprijinul.

 

Problemele expuse de cetăţeni au fost ascultate şi trimise pe loc spre soluţionarea serviciilor de specialitate din subordine sau direcţionate spre Instituţiile competente.

 

Petiţiile cetăţenilor au conţinut următoarele: solicitări de izolare termică a blocului situat pe str. Ostrovului, solicitări de extindere a zonei în care este permisă creşterea animalelor la curţi, reclamaţii privind sancţionarea unor parcări pe domeniul public, între blocuri, a autoturismelor proprietate personală, stoparea executării silite pentru amenzi neachitate în urmă cu șase ani, ajutor pentru organizarea unui campionat de box.

 

Alte reclamaţii au fost legate de discomfortul creat de romi în P-ţa Someş din municipiu, soluţionarea unor cazuri de retrocedare teren aflate pe rol, schimbarea destinaţiei unui spaţiu de locuit din municipiu, solicitare de certificate de urbanism, întăbulare bloc de locuinţe, propunere privind constituirea unui compartiment pentru asociaţiile de proprietare de pe strada Prahovei, solicitări de locuinţe sociale, solicitări de anchete sociale, solicitări de ajutor pentru copii olimpici cu situaţie materială precară și solicitări de ajutor pentru cazuri medicale grave.

525 vizite
Distribuie pe