Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
De astăzi se eliberează noul model de permis de conducere
Lorena Georgi  - Luni, 17 Noiembrie 2008

Începând de azi, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule din cadrul Instituţiei Prefectului Satu Mare va elibera noile modele de certificate de înmatriculare şi de permise de conducere.

Tipărirea noilor documente se va efectua de către Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti, urmând ca în termen de trei zile acestea să fie expediate la Satu Mare pentru a fi înmânate deţinătorilor. De anul viitor, aceste documente vor fi trimise direct acasă la solicitant.

Sătmărenii trebuie să ştie că preschimbarea actualelor permise auto cu modelele noi nu este obligatorie, acestea fiind valabile până la expirare. Solicitarea noilor documente se va face doar în cazurile prevăzute de lege (pierdere, furt, schimbare date înscrise în documente, înstrăinare vehicul, permis de conducere obţinut în urma examenului), iar pentru o anumită perioadă taxele vor rămâne neschimbate.  Contravaloarea unui permis de conducere este de 50 lei, iar cea a unui certificat de înmatriculare 30 lei.

Tags: permis  eliberare  auto  
14717 vizite
Distribuie pe
sima dumitru
buna ziua am si eu o antrebare va scriu din portugalia an februarie am depus documente pentru schinbaria permisului din romana an portugeza si anca nu este gata permisu o ramas la ei si am o dovada ca pot sa conduc aici an portugalia ce vreau sa va antreb eu vreau sa merg an luna de august acasa as putea obtine o dovada sa pot conduce an romania o luna
2017-07-24 11:25:44