Locale Altele
Marti, 7 Iulie 2020
Marti, 7 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătenii din Ianculeşti cer ajutorul prefectului Eugeniu Avram
Prefectura Satu Mare  - Marti, 8 Ianuarie 2013

La primele audienţe susţinute la sediul instituţiei în noul an, prefectul Eugeniu Avram a ascultat problemele cetăţenilor care au dorit să fie ajutaţi de reprezentantul Guvernului în teritoriu.

 

Problemele privind aplicarea legilor fondului funciar au constituit principalele motive pentru care oamenii s-au prezentat în faţa prefectului, însă s-a mai solicitat sprijin pentru o patrulare mai activă a poliţiei în zona caselor de vacanţă din zona Bercu, unde se semnalează numeroase spargeri şi furturi.

 

Potrivit unui memoriu înaintat prefectului Eugeniu Avram de un grup de cetăţeni din satul Ianculeşti, document semnat de 175 de persoane, se cere ajutorul prefectului în privinţa reducerii suprafeţei păşunii comunale, dar şi informaţii despre soarta căminului cultural, despre care s-a afirmat că ar urma să fie demolat.

 

Prefectul Eugeniu Avram a anunţat că se vor solicita de la Primăria Carei date privind situaţia juridică a terenului pe care oamenii susţin că este păşune comunală, iar o echipă din cadrul instituţiei se va deplasa la Carei şi Ianculeşti pentru a face verificări cu privire la toate problemele invocate în memoriu.

581 vizite
Distribuie pe