Locale Altele
Sambata, 30 Mai 2020
Sam, 30 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prefectul Eugeniu Avram, la targul din Valea Vinului
Prefectura Satu Mare  - Duminica, 3 Martie 2013

Deplasarea efectuată de prefectul Eugeniu Avram, în data de 2 martie, în târgul organizat în comuna Valea Vinului a fost foarte bine primită de majoritatea oamenilor care s-au aflat la târg, unde au fost aproximativ 4.000 de persoane. Cetăţenii au ţinut să profite de prezenţa prefectului pentru a-şi prezenta problemele cu care se confruntă.
 

 

Fiind aproape începerea campaniei agricole de primăvară, oamenii au cerut prefectului sprijin în vederea obţinerii subvenţiilor de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, dar şi plata ajutorului de minimis de către Direcţia Agricolă, sume care ar asigura finanţarea lucrărilor agricole.

 

O problemă foarte des invocată de cetăţeni a vizat susţinerea din partea statului în vederea valorificării animalelor crescute în gospodării, această activitate fiind unica sursă de venit pentru foarte mulţi.

 

Prefectul a anunţat că va analiza împreună cu factorii responsabili din APIA şi Direcţia Agricolă situaţia derulării plăţii formelor de sprijin pentru sectorul agricol. Referitor la problema valorificării animalelor, prefectul va informa Ministerul Agriculturii pentru a se vedea care ar fi posibilităţile de sprijinire a crescătorilor, fiind convins că această problemă nu este specifică doar judeţului Satu Mare.
 

 

Nu au lipsit abordările legate de aplicarea legilor fondului funciar, însă prefectul i-a rugat pe cetăţeni să vină la sediu, unde pot fi consultate documentele şi se pot formula răspunsuri de specialiştii din cadrul instituţiei.

612 vizite
Distribuie pe