Locale Altele
Sambata, 26 Septembrie 2020
Sam, 26 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A vrut să spargă dozatorul de lapte
Poliţia Locală Satu Mare  - Marti, 19 Martie 2013

În după-amiaza zilei de duminică, în jurul orei 17, Poliţia Locală a fost sesizată cu privire la faptul că în zona automatului de lapte de pe Aleea Milcov din municipiul Satu Mare o persoană de sex masculin supraveghează zona prezentând semne de agitaţie.

 

Sosind la faţa locului, poliţiştii locali au observat că persoana respectivă părăsea zona şi se deplasa spre Cartierul Horea (Micro 16).

Bărbatul a fost somat să se oprească, însă nu s-a supus somaţiei, încercând să fugă de la faţa locului, fapt pentru care s-a trecut la imobilizarea acestuia.

 

Deoarece a refuzat să se legitimeze, s-a efectuat un control corporal, în urma căruia s-a găsit asupra sa o şurubelniţă tip stea şi o legătură de chei pentru yale. A fost verificat şi automatul de lapte respectiv, constatându-se faptul că şuruburile de la cutia de valori erau slăbite.

    

Suspectul a fost condus la sediul Politiei Locale şi identificat în persoana numitului B. Gavrilă, în vârstă de 56 de ani din Satu Mare, după care a fost predat Politiei Municipiului în vederea continuării cercetărilor. 

 

Întrucât acesta a informat poliţiştii că este bolnav şi necesită tratament, i-a fost anunţată familia pentru a-i aduce medicamentele necesare. Totodată s-a luat legătura şi cu partea păgubită, care s-a deplasat la faţa locului să constate dacă automatul de lapte prezintă defecţiuni, lipsuri sau deteriorări.

804 vizite
Distribuie pe