Locale Altele
Duminica, 15 Septembrie 2019
Dum, 15 Sept 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
14.600 fire de ţigarete și 500 litri motorină au fost confiscate
Poliția Satu Mare  - Vineri, 29 Martie 2013

Ţigări de contrabandă şi motorină de provenienţă ucraineană au fost confiscate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor în urma a două percheziţii domiciliare efectuate ieri, 28 martie, în localitatea Halmeu.  Acţiunea a fost derulată cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale şi ai ofiţerilor S.I.P.I.

 

Activităţile de combatere a contrabandei au continuat la Satu Mare, după ce miercuri, un bărbat în vârstă de 53 de ani, tot din Halmeu, a fost depistat cu 200 de pachete de ţigări.

 

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au extins cercetările în acest caz, din anchetă rezultând date şi indicii privind depozitarea în comuna Halmeu şi a altor cantităţi de ţigări provenite din contrabandă.

 

În consecinţă au fost autorizate şi efectuate două percheziţii domiciliare, la locuinţele lui Viorel B. în vârstă de 39 de ani şi Emeric B. în vârstă de 50 de ani, poliţiştii găsind 14.600 fire de ţigarete de diferite mărci şi peste 500 litri motorină, toate de provenienţă ucraineană.

 

Întreaga cantitate de motorină şi ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, prejudiciul fiind estimat la valoare de 9.000 lei.

 

Pe numele celor doi suspecţi poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă, cercetările continuând pentru probarea activităţii lor infracţionale.

457 vizite
Distribuie pe