Locale Altele
Duminica, 20 Septembrie 2020
Dum, 20 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Autoturism furat din Serbia, confiscat la Vama Halmeu
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Marti, 16 Aprilie 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu au depistat şi indisponibilizat un autoturism marca Renault, în valoare de aproximativ 30.000 lei, care figurează ca fiind căutat pentru confiscare din luna mai 2012.

 

În data de 15 aprilie, în jurul orei 3.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul sârb Ivica M. în vârstă de 30 ani, conducând un autoturism marca Renault, cu numere de înmatriculare specifice Serbiei.

 

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat pentru confiscare, din luna mai 2012.

 

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

 

Totodată, autoturismul marca Renault, în valoare de aproximativ 30.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Satu Mare în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

741 vizite
Distribuie pe