Locale Altele
Vineri, 3 Aprilie 2020
Vin, 3 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pescarii braconieri s-au ales cu dosare penale
Politia Satu Mare  - Vineri, 19 Aprilie 2013

Acţiunile de combatere a braconajului piscicol continuă la Satu Mare în această perioadă în care au fost instituite prin lege măsuri de prohibiţie pentru pescuit.

 

Poliţiştii şi jandarmii implicaţi în derularea acestor acţiuni au constatat comiterea mai multor infracţiuni şi au întocmit dosare penale pe numele persoanelor depistate.

 

Joi, după ora 20.00, patrula de siguranţă publică formată din poliţişti şi jandarmi, a surprins un tânăr în vârstă de 28 de ani, care pescuia cu crasnicul pe canalul Homorod, capturând peşti din specia biban. Vlad B. este anchetat pentru comiterea infracţiunii de „pescuit prin orice metodă în perioada de prohibiţie”.

 

Şi poliţiştii Posturilor de Poliţie Doba şi Vetiş au derulat asemenea acţiuni în cele două comune, legitimând şi atenţionând persoanele cu privire la obligativitatea respectării normelor legale în acest domeniu.

 

A fost constatată şi comiterea unei infracţiuni de braconaj piscicol, Gheorghe S., în vârstă de 40 de ani, din Doba, fiind surprins în timp ce pescuia în zonă.

562 vizite
Distribuie pe