Locale Altele
Marti, 28 Ianuarie 2020
Marti, 28 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Interlopi din Bihor şi Arad prinşi în Sătmar cu focuri de armă
Sissy  - Vineri, 31 Mai 2013

Şase interlopi din Bihor şi Arad au fost prinşi în noaptea de joi spre vineri în municipiul Satu Mare în timp ce încercau să cumpere ţigări de contrabandă „plătind” cu ziare tăiate în loc de bani. Se pare că este vorba de o grupare infracţională care se ocupă cu fals de monedă şi contrabandă cu ţigări. Poliţiştii au folosit focuri de armă pentru prindere acestora. Cazul se află sub supravegherea polițiştilor bihoreni.

 

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, sub directa supraveghere şi coordonare a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale al I.P.J. Bihor, S.C.C.O. Satu Mare şi a Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. au desfăşurat o acţiune de amploare pentru prinderea în flagrant a şase persoane suspectate că intenţionează să cumpere ţigarete netimbrate, de contrabandă, în schimbul sumei de 55.000 euro.

          

În urma descinderilor efectuate pe raza municipiului Satu Mare au fost prinşi în flagrant bihorenii B.M.O., de 45 ani, D.I.S.V., de 35 de ani, I.S.D., de 31 de ani, L.S., de 38 de ani, F.C.F., de 30 de ani şi arădeanul  R.G., de 44 de ani, în momentul în care încercau să cumpere 60.000 de pachete de ţigarete de contrabandă, în schimbul sumei de 55.000 euro, folosind  metoda  „capac”, respectiv hârtii decupate din ziare.

        

În timpul prinderii în flagrant s-a folosit armamentul din dotare prin executarea focului în plan vertical în conformitate cu prevederile legale, întrucât suspecţii au opus rezistenţă şi au încercat să fugă.

        

Cei şase suspecţi au fost prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, tâlhărie şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecinţă.

1789 vizite
Distribuie pe