Locale Altele
Miercuri, 15 Iulie 2020
Mie, 15 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Patru tineri au vandalizat o stație de autobuz
Politia Satu Mare  - Luni, 3 Iunie 2013

La acest final de săptămână, poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală, derulând acţiuni pentru impunerea respectării normelor de convieţuire socială, au depistat persoane suspectate de comiterea unor fapte penale.

 

Poliţiştii Posturilor de Poliţie Dorolţ şi Lazuri, din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Satu Mare, au derulat asemenea acţiuni în cooperare cu efective de jandarmi şi poliţişti ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea.

 

În mai multe cartiere din localităţile Dorolţ, Atea şi Dara au fost legitimate aproape 50 de persoane, dintre care 25 au fost conduse la sediul Poliţiei pentru verificări.

 

În contextul acestor acţiuni au fost depistaţi şi principalii suspecţi în cazul distrugerii, cu puţin timp în urmă, a unei staţii de autobuz din Petea.

 

Romeo B. în vârstă de 24 de ani, Fernecz M., de 25 de ani, Bobby B., de 23 de ani şi Boby H., de 22 de ani, din Dorolţ şi Petea, au dislocat şi distrus mai multe piese dintr-o construcţie din lemn, situată în staţia de autobuz din localitate, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei.

 

550 vizite
Distribuie pe