Locale Altele
Luni, 30 Martie 2020
Luni, 30 Mar 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O femeie a vândut în Piața de Vechituri CD-uri contrafăcute
Jandarmeria Satu Mare  - Miercuri, 5 Iunie 2013

În timp ce se aflau, miercuri,  în patrulare în zona Pieţei de Vechituri din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au surprins o femeie care oferea spre vânzare  discuri optice tip CD şi DVD care păreau a fi piratate.

 

În urma verificărilor, jandarmii au identificat-o pe Carmen L., în vârstă     de 32 de ani, din localitatea Mihăieni, jud. Satu Mare, care oferea spre vânzare 59 discuri optice, care păreau a fi piratate.

 

S-a luat măsura ridicării discurilor optice şi depunerea acestora la Camera de corpuri delicte a  I.J.J. Satu Mare.   

 

Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de ,,oferirea spre vânzare de mărfuri-pirat”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 139 ^ 6, alin. 2, din Legea nr. 8 din 1996, dosarul urmând a  fi  înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

 

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, dacă observă persoane  care oferă spre vânzare astfel de produse.

3122 vizite
Distribuie pe