Locale Altele
Marti, 1 Decembrie 2020
Marti, 1 Dec 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
2.500 pachete de țigări descoperite în mașina unui ucrainean
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Luni, 24 Iunie 2013

Cetăţeanul ucrainean D. Stepan de 38 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Sharan, s-a prezentat în PTF Halmeu, jud. Satu Mare, pe sensul de intrare în ţară, sâmbătă, în jurul orei 5.00.

 


Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, într-un locaş special amenajat, în podeaua dublă a autoturismului, cantitatea de 2.560 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

 


Drept urmare, cetăţeanului ucrainean i s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile suspuse marcării, peste limita a 10.000 de ţigarete.

 

Totodată, autoturismul în valoare de 13.000 de lei, folosit în activitatea infracţională, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar ţigările, în valoare de 11.500 lei, au fost confiscate de către autorităţile vamale.

482 vizite
Distribuie pe