Locale Altele
Vineri, 10 Aprilie 2020
Vin, 10 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O femeie a vândut CD-uri și DVD-uri piratate în Piața de Vechituri
Jandarmeria Satu Mare  - Joi, 4 Iulie 2013

Jandarmii sătmăreni au efectuat mai multe acţiuni de combatere a comerţului ilicit, în pieţele sătmărene.

 

Astfel în urma acţiunilor desfăşurate în incinta Pieţei de vechituri din municipiul Satu Mare, a fost identificată  R. Roxana, de 36 de ani din Satu Mare, care oferea spre vânzare mai multe bucăţi discuri optice de tip CD şi DVD, cu conţinuturi diverse care nu aveau aplicate elementele de identificare.

 

Jandarmii i-au întocmit femeii actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de ,,oferirea spre vanzare de mărfuri pirat”,  actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

 

În cadrul aceleiaşi acţiuni a fost identificată R. Ana, de 25 de ani, cu domiciliul tot în municipiul Satu Mare, care oferea spre vânzare mai multe parfumuri contrafăcute.

 

Şi în acest caz au fost întocmite actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, tânăra fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate” actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

 

813 vizite
Distribuie pe