Locale Altele
Luni, 25 Mai 2020
Luni, 25 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
I-a furat telefonul mobil în timp ce se afla în microbuz
Poliția Satu Mare  - Vineri, 5 Iulie 2013

O tânără în vârstă de 24 de ani din Odoreu a reclamat la Poliţie că i-a fost sustras telefonul mobil în timp ce se deplasa cu microbuzul dinspre Satu Mare spre casă.

 

Poliţiştii Postului de Poliţie Odoreu au depistat suspectul în acest caz, reuşind să recupereze bunul şi să-l restituie proprietarei.

 

În urma anchetei s-a stabilit că telefonul a fost furat de un minor de 16 ani, tot din Odoreu, care circula şi el cu acelaşi mijloc de transport în comun. Băiatul a observat când tânăra şi-a pus telefonul în poşetă, după terminarea unei convorbiri, şi, profitând de faptul că în microbuz erau doar trei persoane şi nu putea fi observat, a sustras bunul.

 

Ulterior l-a vândut unui localnic pentru suma de 400 lei, deşi telefonul valora 1.200 lei.

 

Şi patrula de siguranţă publică din Carei, formată din poliţist şi jandarm, a fost sesizată să intervină în cazul unui furt dintr-un magazin din localitate. Angela B., de 41 de ani, având asupra sa mai multe produse alimentare sustrase din magazin, a încercat să treacă de casa de marcat fără a le achita.

 

Atât minorul de 16 ani cât şi femeia de 41 de ani, din Carei sunt anchetaţi în cadrul unor dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

643 vizite
Distribuie pe