Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
O tānără a fost tālhărită īn propria locuință
Poliția Satu Mare  - Marti, 9 Iulie 2013

Poliţiştii sătmăreni au depistat luni, mai multe persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de tālhărie ori furt, unul dintre suspecţi fiind reţinut pentru 24 de ore īn Arestul Inspectoratului.

 

Persoana reţinută īn Arest este un tānăr īn vārstă de 23 de ani, din Satu Mare, suspect īn cazul unei tālhării comise īntr-o locuinţă de pe Strada Careiului din municipiu.

 

 Ancheta īn acest caz a fost derulată de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.I.P.I. Satu Mare.

Din probele administrate īn cauză a rezultat că suspectul, Sandor L., a pătruns īn locuinţa unei femei de 27 de ani şi, prin exercitare de violenţe, a deposedat-o de telefonul mobil şi de suma de 250 lei.

 

De īndată ce bărbatul a părăsit locuinţa, tānăra a sesizat Poliţia, anchetatorii reuşind īn scurt timp să-l reţină pe suspect şi să recupereze bunurile furate. Pretextānd că avea nevoie de bani pentru īntreţinerea familiei, suspectul a valorificat telefonul, obţinānd suma de 100 de lei, bunul fiind īnsă identificat ulterior de poliţişti şi restituit proprietarei.

Īn cursul zilei de azi Sandor L. va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tālhărie.

 

Tot poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, linia de munc㠄furturi din auto”, au depistat principalul suspect şi īn cazul sustragerii de bunuri dintr-un autoturism parcat pe Aleea Tisa din municipiu. Īn acest caz poliţiştii au stabilit că Janos K., de 24 de ani din Satu Mare, profitānd de faptul că una dintre portierele maşinii era neasigurată, a sustras din interior bunuri īn valoare de aproximativ 400 lei.

 

Īn urma acţiunii poliţiştilor, proprietarului păgubit i-au fost restituite toate bunurile furate, iar tānărul de 24 de ani, suspectat de comiterea infracţiunii, este anchetat īn cadrul unui dosar penal pentru furt calificat.

 

Şi poliţiştii Secţiei 8 Gherţa Mică Poliţie Rurală au fost sesizaţi de un localnic de 67 de ani, care reclama că i-a fost sustras din locuinţă telefonul mobil īn valoare de peste 400 lei. Īn decurs de cāteva ore poliţiştii l-au găsit pe bărbatul de 48 de ani, Gheorghe G., de asemenea din Gherţa Mică, care a furat bunul şi care este anchetat acum pentru fapta comisă.

 

641 vizite
Distribuie pe