Locale Altele
Marti, 20 Octombrie 2020
Marti, 20 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi tineri au furat bunuri dintr-un cabinet medical
Poliția Satu Mare  - Joi, 11 Iulie 2013

Poliţiştii Postului de Poliţie Apa, sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din incinta cabinetului medical din localitate, au demarat ancheta reuşind în scurt timp să-i găsească pe cei doi suspecţi.

 

Merkior L. în vârstă de 24 de ani, însoţit de un minor de 13 ani, amândoi din Apa, le-au relatat poliţiştilor că au cules cireşe din curtea dispensarului şi, profitând de faptul că programul se încheiase, nefiind nicio persoană în zonă, au escaladat un geam şi au pătruns în interior, cu intenţia de a sustrage bunuri.

 

Căutând sume de bani sau bunuri pe care le-ar putea cu uşurinţă valorifica, cei doi au găsit într-un sertar o cutie cu un inel de aur, ce-i aparţinea unei angajate. Au furat bunul şi ulterior l-au vândut ocazional, astfel că femeia nu şi-a mai putut recupera bijuteria în valoare de 500 lei.

 

Tânărul de 24 de ani, care l-a cooptat în activitatea infracţională şi pe minor, este acum anchetat pentru furt calificat, poliţiştii verificând dacă acesta nu a mai comis şi alte infracţiuni.

542 vizite
Distribuie pe