Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Cel mai fraier tālhar, prins după ce a intrat cu maşina īn stālp
Poliţia Satu Mare  - Luni, 15 Iulie 2013

Polițiștii careieni au fost sesizați telefonic, duminică seara, despre faptul că la un magazin aflat īn apropierea punctului de trecere a frontierei Urziceni a avut loc o tālhărie.

             

In jurul orei 20,20,  īn timp ce gestionara, o femeie de 44 ani, se afla īn serviciu, īn magazin a intrat o persoană de sex masculin, avānd pe cap o pungă de nylon, iar īn mānă avea o țeavă metalică cu care a amenințat-o, solicitāndu-i să-i predea banii din seif.

 

De frică, gestionara s-a conformat solicitării și a predat banii din seif, aproximativ 9.700 lei, după care autorul a ieșit din magazin, fără să o agreseze,  părăsind zona cu un autoturism de culoare īnchisă.

 

La scurt timp, polițiștii din cadrul Secției 7  Poliție Rurală Carei au depistat autoturismul suspect, marca Ford Mondeo, trecānd la urmărirea acestuia, iar īn localitatea Moftinu Mare, şoferul din autoturismul urmărit, pe fondul vitezei excesive, a derapat intrānd īn coliziune cu  un stālp.

 

Autorul a fost identificat de polițiști, īn persoana numitului S. Florentin de 36 ani din Satu Mare, fără ocupație și fără antecedente penale. Asupra sa  a fost găsită suma de bani sustrasă,  care a fost predată  persoanei vătămate.

         

Susnumitul  este cercetat in stare de reținere, sub aspectul săvārșirii infracțiunii de tālhărie, urmānd să fie  prezentat Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.

P.S. Fotografiile sunt ilustraţii.

1430 vizite
Distribuie pe