Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Furt de energie electrică la Tășnad
Jandarmeria Satu Mare  - Joi, 25 Iulie 2013

Jandarmii  din Tăşnad  continuă acţiunile  pe linia  prevenirii  şi combaterii  furtului de  energie electrică.

 

Miercuri, 24 iulie,  jandarmi din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Tăşnad au participat în colaborare cu  angajaţi ai S.C. ELECTRICA S.A. la o acţiune comună pe linie de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică, în localitatea  Sărăuad.

 

Cu acest prilej jandarmii împreună cu lucrătorii de la S.C. Electrica S.A. au constatat că  la un imobil se sustrage energie electrică  fără a fi contorizată.   Astfel, s-au gasit  cabluri electrice racordate la siguranţa principală  care ocoleau contorul electric, iar prin aceste cabluri se alimentau diferiţi consumatori casnici, sustrăgându-se astfel energie electrică.

 

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind Petru M., în vârstă de 41 de ani,  din Sărăuad.

 

Pe numele celui în cauză au fost întocmite actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de „furt de energie electrică”,  faptă prevăzută şi sancţionată de  articolul  92 alin. 2, din Legea nr.123 din 10.07.2012  „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare” şi art. 208 Cod Penal, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.
767 vizite
Distribuie pe