Locale Altele
Luni, 26 Iulie 2021
Luni, 26 Iul 2021
Un bistrițean a încercat să fure gaz lichefiat folosind spray lacrimogen
Poliția Satu Mare  - Marti, 24 Septembrie 2013

Polițiștii sătmăreni au fost sesizați duminică, în jurul orei 23.09,  prin SNUAU 112 de către o angajată  de la o stația de carburant din comuna Dorolt, despre faptul că o persoana neidentificata nu a dorit sa achite contravaloarea combustibilului comandat si totodată a folosit un spray lacrimogen împortiva unui coleg de-al sau.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului de  Investigatii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare au stabilit faptul că autorul, M. Ioan de 64 ani, domiciliat în mun. Bistrița, fără antecedente penale, a comandat de la stația de carburanti gaz lichefiat în valoare de 180 lei pe care a refuzat să-l plătească,  folosind împotriva unuia dintre angajați, care a încercat să-l împiedice să părăsească  incinta stației, un spray lacrimogen.

 

Totodată, în autoturismul acestuia au fost gasite cinci tuburi cu spray lacrimogen , două electroșocuri și un pistol cu gaze.

 

De asemenea, s-a stabilit faptul ca autoturismul condus de către făptuitor avea numerele de înmatriculare false.

 

Autorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, port fără drept de arma neletală si port fără drept de armă albă precum si pentru conducerea unui autorturism cu numere false, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Judecatoriei Satu Mare, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe o durata de 15 de zile.

772 vizite
Distribuie pe