Locale Altele
Marti, 16 August 2022
Marti, 16 Aug 2022
Bancomat din Negreşti-Oaş, distrus pentru a doua oară
Leontina Volosciuc  - Marti, 16 Decembrie 2008

Reprezentanţii unei bănci din Negreşti-Oaş au depus o plângere la poliţie în care declarau că la sfârşitul săptămânii trecute ecranul bancomatului de schimb valutar situat în faţa băncii a fost spart din nou, de către persoane necunoscute.

Poliţiştii negreşteni au efectuat verificări şi au reuşit să-l identifice pe cel care a distrus ecranul aparatului de schimb valutar. Dănuţ L., de 19 ani a încercat să schimbe 50 de euro, dar în momentul în care bancomatul i-a restituit doar o chitanţă, fără bani, acesta a lovit aparatul cu pumnul, distrugând ecranul în valoare de 1.000 lei.

În data de 26 noiembrie, acelaşi bancomat a fost distrus de către Ionel H. care s-a supărat că în loc de bani a primit doar o chitanţă. Dănuţ este cercetat pentru distrugere.

Reprezentanţii băncii susţin că dacă tinerii ar avea răbdare, ar observa că pe chitanţa emisă de aparat este înscris un anunţ privind defecţiunea. Banii pierduţi se pot recupera a doua zi de la bancă, cu condiţia ca cetăţeanul să prezinte cu chitanţa emisă de aparat.

Tags: bancomat  distrus  negresti  oas  
1620 vizite
Distribuie pe