Locale Altele
Luni, 27 Ianuarie 2020
Luni, 27 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Focuri de armă pentru prinderea contrabandiștilor
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Vineri, 4 Octombrie 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negreşti Oaş, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor din cadrul S.J.I.P.I. Satu Mare, au desfăşurat, joi, o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

 

Astfel, în jurul orei 20.00, o patrulă P.F. aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat în apropierea frontierei de stat mai multe persoane care transportau colete voluminoase de la linia de frontieră către localitatea Cămârzana.

 

Imediat, polițiștii de frontieră au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză.

Deoarece acestea nu s-a supus somaţiilor prin voce, oamenii legii au folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale.

 

Nici de această dată persoanele în cauză nu s-au supus somaţiilor legale şi, profitând de întuneric şi de terenul accidentat - împădurit, au reuşit să fugă.

 

La faţa locului au fost descoperite 30 de colete ce conţineau cantitatea de 15.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 134.000 lei.

 

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

 

Totodată, cercetările continuă în comun cu autorităţile de frontieră ucrainene, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate.

579 vizite
Distribuie pe