Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Înșelăciune din penitenciar în numele unui procuror DIICOT
Poliția Satu Mare  - Joi, 17 Octombrie 2013

Politiștii Serviciului Invenstigații Criminale, din cadrul I.P.J. Satu Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lânga Judecătoria Satu Mare, cu sprijinul  Serviciului de Informații și Protecție Internă  Satu Mare, în colaborare cu politiștii SIC din cadrul I.P.J. Dolj, au reușit să-l identifice, miercuri, pe S. Ilie Florin de 25 ani, din Caracal, jud. Olt, cunoscut cu antecedente penale.

 

Acesta, în perioada 14-17 august, în timp ce se afla încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, a contactat telefonic mai multe persoane, în special administratori de societăţii comerciale, prezentându-se procuror DIICOT și sub pretextul că în numele societăților administrate de către persoanele vătămate au fost achiziționate aparate folosite la eliberarea cartelelor reîncărcabile pentru telefonia mobilă, le solicita eliberarea mai multor bonuri de reîncărcare pentru a dovedi că acele aparate nu au fost achiziționate fraudulos, cauzând un prejudiciu total de 8000 de lei.

 

Față de invinuitul Sandu Ilie Florin s-a luat măsura reținerii pentru o durata de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

1059 vizite
Distribuie pe