Locale Altele
Sambata, 4 Aprilie 2020
Sam, 4 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi ieșeni prinși la Petea cu o mașină furată din Spania
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Marti, 12 Noiembrie 2013

Polițiștii de frontieră cercetează doi ieșeni care s-au prezentat la intrarea în România cu o mașină ce figurează ca fiind furată din Spania.

 

Luni, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România Alexandru Gabriel C. în vârstă 26 de ani din județul Iași. Acesta conducea un autoturism marca BMW X1, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Spaniei. Împreună cu el în mașină se afla și Alin C. în vârstă de 35 de ani.

 

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, la controlul documentelor, polițistul de frontieră a observat că certificatul de înmatriculare și cel pentru inspecția tehnică nu întrunesc condițiile de formă și fond.

 

De asemenea, seria de șasiu poansonată pe mașină prezenta urme de modificare, iar portiera stânga față a autoturismului avea urme de vopsea proaspătă în zona mânerului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mașina, care de fapt are un alt număr de înmatriculare și aparține unui cetățean din Madrid, figurează ca fiind furată din Spania din septembrie 2012.

 

Totodată, pasagerul Alin C. a prezentat un contract de vânzare – cumpărare pentru mașină, între el și o persoană din Spania.

 

Autoturismul, în valoare de aproximativ 66.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul SPF Petea pentru continuarea cercetărilor.

 

Șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals, iar pasagerul pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

820 vizite
Distribuie pe