Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2019
Dum, 16 Iun 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Maşina unui patron de firmă de securitate, incendiată de necunoscuţi
Leontina Volosciuc  - Luni, 22 Decembrie 2008

Maşina unui patron sătmărean care deţine o firmă de securitate a fost incendiată de către persoane necunoscute în zorii zilei de luni, pe strada Lucernei din cartierul Micro 17.
 
Focul a distrus autoturismul Audi A6 în proporţie de 40%, iar proprietarul, Bogdan T., s-a ales cu o pagubă de 25.000 de lei. În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului cu două autospeciale, flăcările mistuiau partea din faţă a autoturismului, existând pericol de propagare la întreaga maşină. Flăcările au distrus partea din faţă a autoturismului, compartimentul motor, 2 cauciucuri, dar şi certificatul de înmatriculare şi RCA-ul maşinii. Totodată s-au degradat capota, motorul, parbrizul, tapiţeria şi bordul.


În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, pompierii au stabilit că persoane necunoscute au dat foc maşinii. La faţa locului s-a deplasat şi o echipă de poliţişti împreună cu un criminalist. Cercetările continuă pentru a depista cauza incendiului şi persoana sau persoanele care au dat foc maşinii, respectiv motivul pentru care au recurs la acest gest.


Aceasta este a doua incendiere suspectă din ultimele două luni, în cazul precedent păgubitul fiind patronul unei alte firme de securitate.

Tags: incendiu  firma  securitate  audi a6  
7805 vizite
Distribuie pe