Locale Altele
Luni, 25 Octombrie 2021
Luni, 25 Oct 2021
Tractor furat din Italia descoperit la Ardud
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Miercuri, 27 Noiembrie 2013

Polițiștii de frontieră sătmăreni cercetează un bărbat din Maramureș și altul din Satu Mare după ce la acesta din urmă au descoperit un utilaj ce figurează ca fiind furat din Italia. Tractorul, în valoare de aproximativ 25.000 euro, a fost indisponibilizat la STPF Satu Mare.

 

În cadrul unei acțiuni pe linia combaterii traficului cu vehicule furate din străinătate, polițiștii de frontieră sătmăreni au ridicat, marți, 26 noiembrie, de la domiciliul lui Cristian V., 31 de ani, din Ardud, un tractor marca John Deere.

Utilajul avea seria de șasiu polizată în totalitate, astfel încât identitatea tractorului să nu poată fi stabilită.

 

Sătmăreanul a declarat că a cumpărat tractorul contra sumei de 8.000 euro de la Vasile C., 38 de ani, din județul Maramureș.

 

Totodată, acesta le-a spus polițiștilor de frontieră că la momentul respectiv a fost întocmită o factură pentru tranzacția amintită, dar nu o mai găsește.

 

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări și au constatat că utilajul figurează ca fiind furat din Italia, din noiembrie 2007.

 

Acum, Cristian V. este cercetat pentru fals material în înscrisuri oficiale, iar Vasile C. pentru tăinuire la furt. Utilajul, în valoare de aproximativ 25.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

669 vizite
Distribuie pe