Locale Altele
Luni, 27 Ianuarie 2020
Luni, 27 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Urmărire cu focuri de armă la Negreşti-Oaş
Poliţia Satu Mare  - Joi, 6 Februarie 2014

În cursul serii de miercuri, poliţiştii rutieri negreşteni au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire  pe  raza localităţii Negreşti Oaş ,conducătorului unui autoturism BMW .

Şoferul, un tânăr de 19 ani nu a oprit la semnal, moment în care poliţiştii au pornit în urmărirea sa, acesta a ieşit din aria vizuală a  poliţiştilor , dar pentru foarte scurt timp întrucât autoturismul a fost depistat . 

Oamenii legii  văzand că şoferul intenţionează să se sustragă controlului, după efectuarea somaţiei  au tras în plan vertical şase focuri de armă, dar tânărul deşi a fugit, nu a reuşit să scape de vigilenţa poliţiştilor. 

La interval de câteva minute a fost prins de poliţiştii de ordine publică care erau şi ei angrenaţi în depistarea şi identificarea tânărului. În urma verificărilor efectuate poliţiştii rutieri au stabilit că Cosmin B., nu posedă permis de conducere de nici o categorie.Pe durata celor menţionate anterior tânărul era singur în autoturism, iar la momentul identificăriinu prezenta urme de leziuni.

A fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, a  condus la Spitalul Negreşti Oaş pentru recoltarea probelor biologice.

Cercetările continuă în cauză, tânărul fiind cercetat pentru conducere fără permis.        

735 vizite
Distribuie pe