Locale Altele
Miercuri, 23 Septembrie 2020
Mie, 23 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Peste 500 pachete ţigări descoperite într-un autoturism
Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației  - Sambata, 8 Februarie 2014

Poliţiştii de frontieră şi autorităţile vamale din cadrul P.T.F. Halmeu au descoperit ascunse într-un autoturism, în locaşuri special amenajate, 560 pachete cu ţigări pe care un cetăţean ucrainean a încercat să le introducă ilegal în ţară.

Vineri, 7 februarie., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean ucrainean Mykhailo L., conducând un autoturism marca Opel.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra maşinii.

Cu această ocazie, echipa comună de control a descoperit într-un locaş special amenajat în rezervorul autoturismului şi în bara spate 560 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 2.520 lei.

Drept urmare, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, bărbatul a fost sancţionat contravenţional de către autorităţile vamale cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar autoturismul a fost confiscat deoarece avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.

Totodată, poliţiştii de frontieră au făcut demersuri pentru anularea vizei cetăţeanului ucrainean, împotriva lui s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.

514 vizite
Distribuie pe