Locale Altele
Miercuri, 1 Aprilie 2020
Mie, 1 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sute de litri de alcool confiscat de polițiștii de frontieră
Poliția de Frontieră  - Sambata, 22 Martie 2014

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit 357 de litri de alcool în valoare de peste 8.400 lei, pentru care trei cetăţeni români nu au putut prezenta documente de proveniență.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Carei au depistat în gara CFR Carei, două persoane, cetăţeni români, domiciliaţi pe raza judeţului Satu Mare, care călătoreau cu trenul, pe ruta Carei - Oradea.

Persoanele în cauză aveau asupra lor opt saci voluminoşi, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat un control asupra acestora, ocazie cu care au fost descoperite mai multe flacoane care conţineau cantitatea de 252 litri de băuturi spirtoase.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean român, Jozsef K, de 40 ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen.

La controlul efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj mai multe flacoane de plastic care conţineau 105 litri de băuturi spirtoase.

Persoanele în cauză nu au putut prezenta nici un document de provenienţă, fapt pentru care acestea au fost sancţionate contravenţional, iar întreaga cantitate de băuturi spirtoase a fost ridicată în vederea confiscării.

483 vizite
Distribuie pe