Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cultură de canabis descoperită în grădina unui sătmărean
Leontina Volosciuc  - Miercuri, 7 Ianuarie 2009

În preajma sărbătorilor de iarnă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au prins în flagrant un bărbat de 57 de ani dintr-o comună sătmăreană, în timp ce oferea spre vânzare cantitatea de 8 kg de canabis.
 
Suspectul înfiinţase o cultură de canabis în grădina propriei locuinţe. Seminţele necesare pentru cultură le primise de la fiul său, care lucrează în Spania, cel care a avut şi iniţiativa înfiinţării culturii.

 

După recoltarea canabisului, pentru a-l comercializa cât mai profitabil, bărbatul a început să lanseze oferte pentru a-şi „promova marfa”.

Activitatea sa „comercială” a fost întreruptă însă de poliţiştii antidrog din cadrul B.C.C.O. Oradea, care, în cadrul percheziţiei efectuate la domiciliul său, au descoperit 8 kg de canabis.

Poliţiştii şi procurorii antidrog au împiedicat astfel pătrunderea pe piaţa neagră a drogurilor din Oradea a întregii cantităţi de canabis, ce valorează pe piaţa neagră a drogurilor aproximativ 25.000- 30.000 euro.

Sătmăreanul a fost reţinut de procurorii D.I.I.C.O.T. Oradea şi apoi arestat pentru 29 de zile de instanţa de judecată. Legea prevede pentru astfel de fapte pedeapsa cu închisoarea între 3 şi 15 ani.

Tags: canabis  satmarean  oradea  
1513 vizite
Distribuie pe