Locale Altele
Sambata, 11 Iulie 2020
Sam, 11 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
De Paşti, unii sătmăreni au ţinut neapărat să se bată
Poliția Satu Mare  - Luni, 21 Aprilie 2014

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în 4 cazuri de lovire, care au avut loc pe raza judeţului Satu Mare.

În noaptea de 19 aprilie, poliţiştii din Andrid au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a fost lovit.

La faţa locului oamenii legii au stabilit Marius K, de 32 de ani, în timp ce se deplasa pietonal pe o stradă din localitatea Andrid, a fost lovit în zona capului cu o bâtă. A fost identificat şi autorul în vârstă de 27 de ani. Partea vătămată a refuzat acordarea  îngrijirilor medicale şi deplasarea la unitatea medicală.

Poliţiştii din Bârsău au intervenit într-un caz de lovire. Un bărbat de 45 de ani, în timp ce se afla pe stradă, în zona imobilului în care locuieşte, a fost lovit cu o piatră în zona capului de către vecinul său. Între cei doi a intervenit un conflict spontan, iar vecinul său i-a aplicat această lovitură, provocându-i leziuni.

Duminică, un tânăr din Supur a fost lovit. Poliţiştii au stabilit că George P., de 24 de ani, a fost lovit, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale, cu o piatră la nivelul feţei de numitul Claudiu C, de 28 de ani. În urma loviturii partea vătămată a suferit leziuni la arcada ochiului drept.

Tot ieri, poliţiştii din Acâş au intervenit în cazul unei infracţiuni de lovire comise de un bărbat în vârstă de 38 de ani. Laurenţiu B., de 30 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale, a fost lovit cu o farfurie peste lobul urechii drepte. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale.   

În toate cele 4 cazuri autorii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

490 vizite
Distribuie pe