Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Copil abandonat în curtea Direcţiei pentru Protecţia Copilului
Leontina Volosciuc  - Joi, 15 Ianuarie 2009

În urmă cu aproximativ o lună, în seara de Moş Nicolae, o tânără de 27 de ani din Satu Mare şi-a abandonat fetiţa de 2 luni la parterul Direcţiei pentru Protecţia Copilului, după care a fugit.

Femeia a făcut la fel şi în urmă cu 2 ani, când şi-a abandonat băieţelul nou-născut. În luna noiembrie a anului trecut, Gabriela L. a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Copila a locuit cu mama sa vreme de 2 luni, după care aceasta a rămas fără loc de muncă şi fără locuinţă, fapt care a determinat-o să îşi abandoneze copilul.

Atunci s-a gândit că cel mai bun loc unde ar putea s-o ducă este Direcţia pentru Protecţia Copilului, în speranţa că acolo va fi îngrijită.  Astfel, în data de 5 decembrie şi-a pus copila într-un cărucior, cu două sticluţe de lapte lângă ea, şi a abandonat-o la parterul instituţiei. O angajată a găsit căruciorul cu fetiţa şi a anunţat imediat poliţia, cazul fiind predat poliţiştilor comunitari.

Directorul Adrian Marc a declarat că de când şi-a părăsit copila, femeia nu s-a interesat deloc de soarta ei. După ce poliţiştii au verificat 180 de mame care au născut în cele două luni anterioare, au identificat-o pe femeie, care acum îşi vrea fetiţa înapoi, deşi nu are nici acum loc de muncă sau locuinţă. Femeia mai are un copil de doi ani, abandonat la naştere, care este crescut în regim de asistenţă maternală.

Gabriela L. este acum cercetată de poliţişti pentru abandon de familie, constând în părăsirea şi lăsarea fără ajutor a copilului faţă de care părintele are obligaţia legală de întreţinere.

Tags: bebelus  abandonat  protectia copilului  
1362 vizite
Distribuie pe