Locale Altele
Duminica, 25 August 2019
Dum, 25 Aug 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au furat mai multe bunuri și au fost prinși de polițiști
Poliția Satu Mare  - Vineri, 9 Mai 2014

Joi, poliţiştii au identificat două persoane care ar fi comis infracţiunea de furt.

Ieri, în jurul prânzului poliţiştii din Racşa au identificat un tânăr de 25 de ani asupra căruia au fost găsite mai multe bunuri, cum ar fi un ceas, un card bancar cu codul pin al acestuia, card care aparţine altei persoane. 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul ar fi sustras bunurile din locuinţa unui sătean, în vârstă de 67 de ani, din Racşa. Bănuitul a pătruns în locuinţa bărbatului cu aproximativ o oră înainte de a fi identificat de poliţişti, de unde a sustras mai multe bunuri. 

Un alt caz a fost sesizat poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale, de către un agent de pază a unui magazin alimentar situat pe strada Rodnei , care preciza faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras din magazin bunuri. 

La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana, fiind vorba de Attila M. , de 48 de ani, asupra sa fiind găsite produse cosmetice care ar fi fost sustrase din magazin. 

În ambele situaţii prejudiciul a fost recuperat şi predat părţilor vătămate, iar cei doi bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în primul caz şi furt în cel de-al doilea. 

419 vizite
Distribuie pe