Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Captură de droguri la Vama Petea
DIICOT  - Miercuri, 18 Iunie 2014

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Maramureş şi procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat 125 de grame de cannabis şi 350 de grame de haşiş, în urma unei prinderi în flagrant şi a cinci percheziţii domiciliare, efectuate la membrii unei grupări specializate în trafic de droguri de risc. Trei  persoane au fost reţinute.

La data de 16 iunie, poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş – B.C.C.O. Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T.–Biroul Teritorial Maramureş, cu sprijinul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, au prins în flagrant, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, doi bărbaţi care încercau să introducă în ţară, cu un autoturism, 95 de grame de canabis.

În cursul zilei de marţi, poliţiştii şi procurorii au efectuat cinci percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de risc, din Baia Mare, membri ai aceleiaşi grupări infracţionale.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 350 de grame de haşiş şi 30 de grame de cannabis, precum şi alte bunuri şi înscrisuri. Bărbatul la domiciliul căruia a fost găsită cea mai mare cantitate de droguri (300 de grame de haşiş şi 30 de grame de  cannabis) a fost reţinut de poliţişti. Cei doi bărbaţi prinşi în flagrant au fost, de asemenea, reţinuţi pentru 24 de ore şi toţi trei vor fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, pentru trafic de droguri de risc.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, din cadrul I.G.P.R. şi al D.I.P.I. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale –  I.P.J. Maramureş.

866 vizite
Distribuie pe