Locale Altele
Miercuri, 30 Septembrie 2020
Mie, 30 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O femeie și-a abandonat copilul nou născut în curtea unui imobil
Poliția Satu Mare  - Duminica, 22 Iunie 2014

Gabriela N., de 28 ani, din Craidorolţ a sesizat, vineri, la ora 13.15, prin S.N.U.A.U. 112, faptul că în curtea unui imobil din localitate a fost găsit un nou născut, de sex masculin, fără a se cunoaște mama acestui copil.

În urma cercetarilor efectuate de lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Craidorolţ s-a constatat faptul că în dimineața zilei de vineri, în jurul orelor 08.00, o localnică,  Orsolya N., de 26 ani – mamă a unui minor, a născut în locuința sa un băiețel viu.

Ulterior, în jurul orelor 13.10 fiind căutata la domiciliu de către o prietenă, cea care a sesizat cazul prin SNUAU 112, i-a relatat femeii că acel copil a fost abandonat în curtea ei de către persoane necunoscute.

Femeia de 26 ani a fost prezentată medicului legist și după examinarea sa la secția obstretică ginecologie s-a stabilit că prezenta semne certe ale unei nașteri recente, datând din 20.06.2014,  motiv pentru care a rămas în spital pentru acordarea de asistenţă medicală, iar nou-născutul a fost transportat la Spitalul Municipal Carei pentru a fi pus sub supraveghere medicală.

Femeia este cercetată în stare de libertate sub săvârșirea infracțiunii de abandon de familie.

584 vizite
Distribuie pe