Locale Altele
Luni, 30 Martie 2020
Luni, 30 Mar 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mărfuri contrafăcute descoperite de jandarmi la Piața de Vechituri
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 21 Iulie 2014

În timp ce se aflau în patrulare în zona Pieţei de Vechituri din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au surprins, duminică, în jurul orei 9.30, un bărbat care oferea spre vânzare diferite produse care purtau însemnele unor mărci de renume şi păreau a fi contrafăcute.

În urma verificărilor, jandarmii l-au identificat pe Vasile D., în vârstă de 47 de ani, din Satu Mare, care oferea spre vânzare  diferite articole sportive şi de încăltăminte inscripţionate cu mărci de renume, fără a putea justifica provenienţa bunurilor şi fără a deţine certificate de înregistrare a acestor mărci. S-a luat măsura ridicării  produselor şi depunerii acestora la Camera de corpuri delicte a  I.J.J. Satu Mare.

Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90, alin.1, lit.b, din Legea nr. 84 din 1998 republicată privind privind marcile si indicatiile geografice,  dosarul  urmând a fi înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, dacă observă persoane  care oferă spre vânzare astfel de produse.

 

343 vizite
Distribuie pe