Locale Altele
Luni, 25 Octombrie 2021
Luni, 25 Oct 2021
Tractor căutat de autoritățile italiene, descoperit în Satu Mare
ITPF Sighetu Marmației  - Vineri, 15 August 2014

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit la sediul unei societăți comerciale din jud. Satu Mare un tractor, în valoare de 30.000 lei care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Italia.

Joi, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Poliției de Frontieră Satu Mare au declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu utilaje furate din străinătate.

Astfel, oamenii legii au descoperit la sediul unei firme de pe raza municipiului Satu Mare, un tractor marca John Deere, care figurează în bazele de date ca fiind “bun căutat pentru confiscare” de către autoritățile din Italia.

Unul dintre administratorii firmei, prezent la sediul societății comerciale, a declarat polițiștilor de frontieră că nu știa despre aceste nereguli.

Tractorul, în valoare de aproximativ 30.000 euro a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

833 vizite
Distribuie pe