Locale Altele
Duminica, 5 Aprilie 2020
Dum, 5 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Droguri şi pistol cu muniţie găsite de mascaţi la traficanţi sătmăreni
DIICOT  - Miercuri, 20 August 2014

Două culturi de cannabis, droguri de risc, substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, un pistol şi bani au fost descoperite şi ridicate de poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T., în urma a 22 de percheziţii efectuate la membrii unei grupări infracţionale.

La data de 20 august, poliţiştii Serviciului de Combatare a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare au efectuat 22 de percheziţii domiciliare pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic internaţional de droguri de  risc pe relaţia Italia – România şi comercializarea de produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

De asemenea, au fost puse în aplicare 22 de mandate de aducere. Una dintre persoanele bănuite are dublă cetăţenie, germană şi italiană.

Activităţile s-au desfăşurat în Satu Mare, Sălaj şi în municipiul Bucureşti, cu sprijinul poliţiştilor de la B.C.C.O. Oradea, B.C.C.O. Bucureşti, S.C.C.O. Sălaj şi I.P.J. Satu Mare, precum şi al jandarmilor.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate 10 grame de cannabis,15 grame de haşiş, 159 de plicuri cu pulbere albă, 1.010 grame de pulbere albă, o râşniţă, 2 pipe, 2 cântare, un pistol, un laptop, 2 hard – diskuri, 18 telefoane mobile, 20 de cartele telefonice şi bani.

Totodată, au fost identificate două culturi, una indoor şi alta outdoor, cu 9 plante de cannabis. Membrii grupării au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I.

1695 vizite
Distribuie pe