Locale Altele
Marti, 7 Aprilie 2020
Marti, 7 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sechestrat o noapte întreagă pentru o datorie de 45 de milioane de lei
Leontina Volosciuc  - Marti, 27 Ianuarie 2009

Un sătmărean a fost sechestrat o noapte întreagă şi  purtat prin oraş şi judeţ cu maşina de către nişte parteneri de afaceri pe care se pare că i-a înşelat cu marfă, iar în loc de ţigări în valoare de 45 de milioane de lei vechi acesta le-a dat cutii pline cu pământ şi hârtii.

Cei trei tineri suspectaţi de sechestrare, cu vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani, l-au luat cu forţa pe bărbat de acasă luni seara şi după ce l-au plimbat cu maşina toată noaptea prin oraş şi prin judeţ, l-au abandonat la gara din Halmeu, punându-i în vedere că are la dispoziţie o săptămână să îşi achite datoria.

Pe timpul nopţii cei trei bărbaţi au sunat-o şi pe concubina bărbatului şi i-au cerut şi ei cele 45 de milioane de lei vechi, însă femeia a anunţat poliţia, care a început imediat cercetările.


Oamenii legii i-au identificat pe cei trei bărbaţi acuzaţi de sechestrare, însă numai pe doi au reuşit să-i reţină, cel de al treilea fiind de negăsit. Victor B. de 32 de ani, Norbert S. de 23 de ani şi T. Illes de 22 de ani sunt cercetaţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal, doi dintre ei fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Tags: sechestrat  noapte  datorie  
897 vizite
Distribuie pe