Locale Altele
Sambata, 14 Decembrie 2019
Sam, 14 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tānăr arestat pentru tālhărie
Poliția Satu Mare  - Joi, 2 Octombrie 2014

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat miercuri, activităţi specifice în urma cărora a rezultat faptul că un sătmărean, de 24 de ani este bănuit că în perioada 3 aprilie- 27 septembrie ar fi comis infracţiuni de înşelăciune, abuz de încredere şi furt calificat.

Astfel tânărul ar fi împrumutat la data de 3 aprile 2014 un autoturism marca Mercedes de la Robert K. pe care nu l-a mai restituit. Mai mult decât atât, tânărul s-a deplasat în municipiul Baia Mare unde a oferit acest autoturism la schimb cu un alt autoturism lui Gheorghe S, înducându-l pe acesta în eroare cu privire la provenienţa autoturismului.

Apoi, în cursul lunii iulie sătmăreanul Darius D. ar fi luat de la un alt sătmărean un autovehicul marca Fiat Punto invocând existenţa unei datorii după care a refuzat să-l mai restituie. Tot în cursul lunii iulie bănuitul folosindu-se fără drept de cheile autoturismului ar fi sustras de pe strada Ostrovului din municipiu un autoturism marca Seat, neînmatriculat ce aparţinea lui Ionuţ D.

La sfârşitul lunii septembrie tânărul l-ar fi ajutat pe Vasile C. la tractarea unui autoturism marca Ford Escort, care era defect până în zona unde tânărul i- ar fi indicat  proprietarului o adresă la care ar funcţiona un atelier auto. Vasile C. a  lăsat cheia în contact  şi actele autoturismului în auto. Din cercetările efectuate a rezultat că tânărul a refuzat apoi restituirea autoturismului, iar ulterior ar fi încercat să-l vândă în municipiul Alba Iulia.

Sătmăreanul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare  cu propunerile legale care se impun în acest caz.

 Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, abuz de încredere şi furt calificat.

 

 

349 vizite
Distribuie pe