Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Plantație de cannabis descoperită pe acoperișul unui bloc
Poliția Satu Mare  - Joi, 2 Octombrie 2014

Zeci de grame de cannabis uscat şi aproximativ 3,5 kg de masă verde de cannabis au fost descoperite de poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T., în urma unor percheziţii efectuate la patru bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de risc.

Joi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat patru percheziţii la locuinţele a tot atâţia bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieşit că, în cursul acestui an, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, ar fi înfiinţat o cultură de cannabis, constituită din mai multe plante pe care le-ar fi deţinut atât în apartamentul său, cât şi pe acoperişul blocului în care locuieşte. 

Acesta ar fi fost sprijinit în activitatea de îngrijire, recoltare şi vânzare a stupefiantelor de alţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani.

În urma percheziţiilor, pe acoperişul blocului în care locuieşte cel care ar fi înfiinţat cultura de cannabis, au fost descoperite patru plante în greutate de aproximativ 3,5 kg.

De asemenea, în apartamentul acestuia au fost descoperite şi ridicate 60 de grame de cananbis uscat, seminţe de cannabis, precum şi echipamentele necesare pentru mărunţirea şi porţionarea drogurilor. Cei patru bărbaţi ar fi aprovizionat piaţa ilicită de profil din Satu Mare.

Bărbaţii au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. pentru cercetări.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – I.P.J. Satu Mare și al jandarmilor.

Suportul de specialitate  a fost asigurat de către S.R.I. şi DIPI.

 

           

848 vizite
Distribuie pe