Locale Altele
Miercuri, 15 Iulie 2020
Mie, 15 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-au luat la bătaie în week-end
Poliția Satu Mare  - Luni, 13 Octombrie 2014

Poliţiştii din Ardud au fost sesizaţi, sâmbătă după amiază de către Iosif K. despre faptul că ar fi fost agresat de o persoană de sex masculin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că reclamantul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu Vasilică O., iar la un moment dat între cei doi s-au iscat discuţii contradictorii care au degenerat într-un conflict spontan în timpul căruia Vasilică O. i-ar fi aplicat reclamantului mai multe lovituri cu pumnii în zona capului provocându-i leziuni.     

Duminică, în jurul orei 22.30 poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi  de către Csaba B. în vârstă de 33 de ani din localitatea Atea despre faptul că ar fi fost agresat fizic. Deplasându-se la faţa locului oamenii legii au stabilit că Endre B. ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu reclamantul  pe acest fond între cei doi au intervenit neînţelegeri, iar Endre B. i-ar fi aplicat reclamantului o lovitură cu o sticlă la nivelul capului.

Duminică seara , în jurul orei 21.30 poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către Vasile S. din localitatea Tiream despre faptul că ar fi fost lovit de două persoane de sex masculin. Din verificările efectuate a rezultat faptul că între reclamant şi Sorin B. şi Marius S. pe fondul unor neînţelegeri personale a intervenit un conflict spontan în timpul căruia reclamantul ar fi fost lovit de cei doi cu pumnii,  picioarele şi un obiect contondent(par din lemn), iar acesta la rândul lui le-a aplicat celor doi lovituri. În urma altercaţiei reclamantul şi Sorin B. au suferit leziuni.

În toate cazurile victimele  au fost transportate la unitatea medicală pentru a li se acorda îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe în situaţiile amintite anterior, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

324 vizite
Distribuie pe