Locale Altele
Vineri, 25 Septembrie 2020
Vin, 25 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Două femei au fost bătute la Negrești-Oaș și Livada
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 15 Octombrie 2014

În cursul zilei de marți poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la două cazuri de lovire.

Poliţiştii negreşteni au fost sesizaţi, marț, în jurul orei 13.40, prin apelul unic de urgenţă 112 de către Irina M. din localitate despre faptul că ar fi fost lovită de către o persoană de sex masculin.

Oamenii legii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au stabilit că între reclamantă şi Ioan L. au existat neînţelegeri care au degenerat într-un conflict aceştia îmbrâncindu-se reciproc.În timpul conflictului se pare că femeia ar fi fost lovită neintenţionat în zona feţei cu cheia unui autoturism pe care bărbatul o ţinea în mână. Între cei doi există o stare conflictuală mai veche.

Marţi seara poliţiştii din Livada au fost sesizaţi depre faptul că pe strada 9 Mai din localitate are loc un scandal.

Ajunşi la faţa locului oamenii legii au constatat că o femeie în vârstă de 35 de ani ar fi fost lovită cu un obiect contondent (o bucată de lemn) în zona capului în timp ce se afla la domiciliul său, de către vecinul acesteia Vasile V. care era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şi în acest caz între cei doi există o stare conflictuală mai veche. Părţile vătămate în ambele situaţii au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare  pentru a li se acorda  îngrijiri medicale.

În ambele cazuri se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

474 vizite
Distribuie pe