Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Ghinionist 2: tālhărit de colindători īn propria casă
Poliția Satu Mare  - Duminica, 28 Decembrie 2014

Vineri, în jurul orei 10.40, poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că un bărbat din localitatea Chisău a fost deposedat prin violenţă de suma de 200 lei.

Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au stabilit că, în seara zilei de joi un tânăr în vârstă de 15 ani, din localitatea Becheni, însoţit de Florin P., de 34 de ani, s-au deplasat la domiciliul părţii vătămate Adalbert B. cu scopul de a-l colinda.

Au pătruns în locuinţa acestuia pe uşa închisă, dar neasigurată, iar partea vătămată i-a servit cu băuturi alcoolice. Partea vătămată i-a împrumutat lui Florin P. suma de 10 lei, apoi au continuat toţi trei să consume alcool.

La un moment dat, minorul, sub ameninţarea unui cuţit pe care l-ar fi luat de pe masă, l-ar fi deposedat pe proprietarul casei de suma de 200 lei, pe care acesta îi avea în buzunarul hainei. În tot acest timp Florin P., i-ar  fi solicitat minorului să-l lase în pace pe proprietar.

Imediat după producerea faptei, minorul a părăsit locuinţa părţii vătămate, fiind urmat de Florin P. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Adalbert B. îi cunoştea foarte bine pe agresor şi pe Florin P., cei 3 consumau frecvent băuturi alcoolice în locuinţa părţii vătămate. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. 

833 vizite
Distribuie pe