Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Petarde confiscate
Poliția Satu Mare  - Duminica, 28 Decembrie 2014

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat o acţiune în vederea combaterii comerţului ilegal de obiecte pirotehnice.

Cu această ocazie în incinta pieţei de alimente nr.1 din municipiul Satu Mare a fost identificat Ioan S., de 33 de ani, care oferea spre vânzare cantitatea de 9.735 bucăţi petarde din categoria II.

Din această categorie fac parte articole pirotehnice de divertisment destinate utilizării în exterior şi exclusiv de către pirotehnicieni.

Şi poliţiştii din Tăşnad au identificat ieri pe raza localităţii doi minori de 16 şi respectiv 17 ani, care aveau asupra lor petarde. Unul avea 57 bucăţi petade, iar celălat 46 de bucăţi,  toate fiind marca Tropic Piccolo Corsar K0201s. Cantităţile menţionate au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanele sunt  cercetate în stare de libertate.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii prevăzută la atricolul 37 litera a din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive, articol  care stipulează  că, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

1706 vizite
Distribuie pe