Locale Altele
Vineri, 20 Septembrie 2019
Vin, 20 Sept 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tālhari prinși de un jandarm aflat īn afara serviciului
Poliția Satu Mare  - Vineri, 16 Ianuarie 2015

Polițiștii de investigații criminale au fost sesizați, joi, la ora 20.05, de către, Mihaela C. despre faptul că cu puțin timp în urmă, în timp ce se deplasa pe strada Grigore Ureche, din municipiul Satu Mare ar fi fost deposedată de geanta, pe care o avea asupra sa de către trei tineri.

 Auzind țipetele femeii, jandarmul, Adrian Tătar,  aflat în afara orelor de program,  a identificat cele trei persoane de sex masculin bănuite de săvârșirea faptei. Subofiţerul a procedat la căutarea tinerilor, pe care i-a găsit ascunşi într-un loc retras din spatele unui bloc din cartier. Apoi, a  condus tinerii la victimă pentru a-i recunoaşte şi ulterior i-a predat poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

Din cercetările efectuate de polițiștii a rezultat faptul că femeia a fost deposedată de către trei tineri prin smulgerea genții pe care o avea în mână, iar în urma acestui fapt femeia s-ar fi dezechilibrat  și ar fi căzut.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, unde în urma investigațiilor medicale efectuate s-a stabilit că nu este necesară rămânerea sub supraveghere medicală, femeia aflându-se în afara oricărui pericol.

Geanta conținea suma de 115 lei, documente și obiecte personale, bunuri care au fost restituite proprietarei de drept. Cei trei bănuiți au vârste curpinse între 15 și 18 ani și sunt cercetați în stare de libertate.

În această situație  se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

616 vizite
Distribuie pe