Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Furt de curent la Homoroade
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 9 Martie 2015

Jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil au participat, vineri, în colaborare cu  angajaţi ai S.C. ELECTRICA S.A. la o acţiune comună pe linie de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică, în localitatea  Homoroade.

Cu acest prilej jandarmii împreună cu lucrătorii de la S.C. Electrica S.A. au constatat că, la un imobil se sustrage energie electrică  fără a fi contorizată.  

Astfel, s-a constatat că, persoanele care locuiesc la acel imobil au spart contorul de energie electrică, au rupt sigiliul de pe firidă şi s-au reconectat ilegal la reţea, sustrăgând astfel energie electrică.

Persoanele în cauză au fost identificate ca fiind Dorel M. și Margareta S., ambii din Homoroade.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiuni de „deteriorare a echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate şi  ”Furt”, fapte prevăzute şi sancţionate de  articolul  92 alin. 1, din Legea nr.123 din 10.07.2012  „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare” şi art. 228 Cod Penal.

897 vizite
Distribuie pe