Locale Altele
Luni, 21 Septembrie 2020
Luni, 21 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
BMW furat din Italia, oprit la Urziceni
ITPF Sighetu Marmației  - Duminica, 19 Aprilie 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Urziceni au depistat un autoturism marca BMW 520D, în valoare de 28.500 de euro care este semnalat ca fiind furat din Italia.

Sâmbătă, în jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, jud. Satu Mare s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român din judeţul Satu Mare care conducea un autoturism marca BMW 520D, an fabricaţie 2013.

La efectuarea controlului polițiștii de frontieră au făcut verificări ocazie cu care au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Italia, alerta fiind introdusă prin Interpol de autoritățile italiene din luna decembrie 2014.

Conducătorul auto, N. Sandor de 33 de ani, domiciliat pe raza jud. Satu Mare, a declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat furat.

Mașina, în valoare de peste 28.500 euro, a fost indisponibilizată la sediul poliţei de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

788 vizite
Distribuie pe