Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Crimă la Homorodu de Mijloc. O femeie a fost ucisă în propria casă.
Poliția Satu Mare  - Joi, 23 Aprilie 2015

Poliţiştii au fost sesizaţi, joi, la ora 9.00, despre faptul că într-un imobil situat pe raza localităţii  Homorodu de Mijloc, judeţul Satu Mare a fost găsită o persoană decedată.

La faţa locului s-a deplasat echipa complexă de cercetare condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care a constatat că este vorba despre  un cadavru care prezenta urme de violenţă, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în după-amiaza zilei de miercuri, la domiciliul victimei, au fost observaţi o femeie şi un bărbat, care au consumat băuturi alcoolice împreună cu victima.

La un moment dat pe fondul consumului de alcool între cele trei persoane a apărut un conflict spontan, în timpul căruia bărbatul i-ar fi aplicat victimei  Ana S. mai multe lovituri cu pumnii şi cu un obiect tăietor, provocându-i leziuni care au dus la decesul acesteia.

Oamenii legii au reuşit identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei, Dorel M. fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză urmează a fi efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările se desfăşoară sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

 

1100 vizite
Distribuie pe