Locale Altele
Marti, 7 Aprilie 2020
Marti, 7 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei cetăţeni afro-asiatici depistaţi la frontiera din Tarna Mare
ITPF Sighetu Marmației   - Marti, 12 Mai 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Tarna Mare - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat trei cetăţeni afro-asiatici care au trecut pe jos, pe la frontiera verde din Ucraina în România.

Luni, poliţiştii de frontieră de la Sectorul P.F. Tarna Mare, judeţul Satu Mare, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale.

Astfel, în jurul orei 10.00 un echipaj din cadrul sectorului a depistat la intrarea în localitatea de frontieră Tarna Mare, trei persoane de origine afro-asiatică, care nu îşi justificau prezenţa în zonă şi nu deţineau niciun document de identitate.

Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, ocazie cu care au fost identificaţi, doi fiind cetăţeni pakistanezi şi unul din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 23 şi 31 ani.

În urma verificărilor efectuate şi din declaraţii, s-a stabilit faptul că cei trei bărbaţi au fost transportaţi pe teritoriul Ucrainei, până în apropierea frontierei cu România de către mai multe persoane contra unor sume de bani, care ulterior i-au indus în eroare spunându-le că se află în Spaţiul Schengen.

Aceştia au trecut, pe jos pe la „frontiera verde” din Ucraina în România, fiind reţinuţi la scurt timp de o patrulă a poliţiei de frontieră.

Cele trei persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, acestea au fost predate autorităţilor de frontieră ucrainene în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale.

481 vizite
Distribuie pe