Locale Altele
Vineri, 7 Octombrie 2022
Vin, 7 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Hoții de locuințe din Peleș și Dorolț au fost prinși de polițiști
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 3 Iunie 2015

În cursul zilei de marți, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lazuri și cei ai Postului de Poliţie  Dorolț au reuşit  identificarea a patru hoţi din locuinţe.

Este vorba despre trei minori cu vârsta de 15 şi 17 ani şi un tânăr de 19 ani, toţi din localitatea Peleş, care în perioada aprilie – mai a.c. au comis cinci furturi din locuinţe si anexe.

Astfel, cei patru au pătruns în cinci locuinţe de pe raza localităţii Peleş şi Atea, de unde au furat aparatură electrocasnică, bijuterii, scule, butelii pentru aragaz şi produse alimentare în valoare totală de aproximativ 5.200 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%.

Totodată au fost identificaţi numiţii B. Ludovic de 21 ani şi B. P., de 15 ani, ambii din Dorolţ, ca fiind autorii furtului unui acumulator, comis în noaptea de 10/11.04.2015, de pe un tractor parcat în curtea locuinţei persoanei vătămate din aceeaşi localitate, cauzând un prejudiciu de 500 lei, recuperat în totalitate.

Din cercetari rezultă că tânărul de 21 ani este şi autorul furtului comis într-o locuinţă din Dorolţ, în seara zilei de 27 aprilie a.c., cauzând un prejudiciu de 400 lei, recuperat in proportie de 50%.

898 vizite
Distribuie pe